Med små livsstils­end­ringer kan en kur med oppstram­mende og drene­rende kropps­behandling gi store og varige resul­tater. Vi har snakket med massa­sje­te­ra­peut Danny Lanham ved Colos­seum Spa i Oslo.

Tekst: Randi Solstad. Foto/video: Jon Gorospe. 

kroppsbehandling, SKINtalk, Colosseum Spa, hudpleie, slanking, eximiaVed Colos­seum Spa i Oslo tenker de helhetlig. Der får kundene kostholdsråd og trenings­vei­led­ning for at effekten av kropps­be­hand­lingen skal bli optimal. Massa­sje­te­ra­peut Danny Lanham, som også er utdannet personlig trener, forteller at de kundene som også gjør en egeninn­sats oppnår utrolig bra resultater.

– Nylig hadde jeg en kunde som gikk ned 6 kilo på åtte uker. Hun hadde totalt fjorten behand­linger, men gjorde en innsats selv ved å endre litt på sine dårlige matvaner, sier han og under­streker at i tillegg til den kosme­tiske effekten med stram­mere og glattere hud, er behand­lingen en veldig fin motiva­sjons­faktor for de som har noen kilo for mye og som ønsker en bedre livsstil.

Danny Lanham, Colosseum Spa

Massa­sje­te­ra­peut Danny Lanham, Colos­seum Spa

Smelter fett og trener huden

Lanham forteller at de i selve kropps­be­hand­lingen benytter maskinen; Eximia. Den har mange tekno­lo­gier som gir en fem-trinns behand­ling. Det hele starter med peeling (diamant­sli­ping) som øker blodsir­ku­la­sjonen i de små blodårene i huden og fjerner døde hudceller. Deretter blir huden elekt­ro­sti­mu­lert, noe som bidrar til at porene åpner seg slik at virke­stof­fene fra serum, olje eller ultra­lydgele, vil trekke godt inn og jobbe innenfra. Samtidig med elekt­ro­sti­mu­le­ringen jobber maskinen med kavita­sjon med laser. Dette er en helt ny tekno­logi som går ut på å lage hulrom i fettlaget. Laseren varmer opp fettsy­rene som er i fettet og lager mikro­hull i celle­mem­bra­nene – uten å skade selve cellen. Gjennom disse hullene kan fettsy­rene filtreres ut av fettcellen, slik at den blir mindre. Fettsy­rene som lekker ut tar en runde i kroppens fysio­lo­giske prosesser og kommer ut i urin, pust og svette. Behand­lingen avsluttes så med en omgang knaing med LPG – vakuum­te­rapi og Ultra­lyd­opp­stram­ming. Vakuum­rul­lenes rytmiske bevegelser får dermed fatt i de litt hardere fettde­po­tene og væske­opp­hop­ninger (avfalls­stoffer), og sørger for at disse finner veien ut gjennom lymfe­sys­temet. Ultralyd-oppstram­mingen stimu­lerer hudens kollagenproduksjon.

– Enkelt forklart er maskinen som trening for huden din. Den lager mikro­skader i hudcel­lene som bidrar til at de heler seg selv og blir stram­mere. Så i tillegg til å bli kvitt overflødig fett, vil du ved gjentatte behand­linger, også få stram­mere og mer elastisk hud, sier han.

Hvem passer behand­lingen for?

– Alle, både kvinner og menn, som ønsker å bedre hudkva­li­teten, drenere lymfe­sys­temet og få en fastere og slankere kropp og mindre cellu­litt. Behand­lingen gir også bra resul­tater på slapp hud etter slanking eller ”livløs” hud etter fettsuging. 

Hvilke resul­tater kan oppnås?

– Fettre­duk­sjon, oppstram­ming av huden og bedring av cellu­litter. Hvor raskt du ser forbed­ring, avhenger av utgangs­punktet, men alle får glattere hud med en fin glød, samt en oppstram­mende og slankende effekt allerede etter første behand­ling. Men for å holde det ved like, og få ytter­li­gere effekt, anbefales en kur på åtte ganger – to ganger i uken i fire uker. Ønsker du varige resul­tater bør du ta mellom 12 og 16 behand­linger. I tillegg må du være bevisst på at det du gjør mellom behand­lin­gene, som å skrubbe huden og bruke sirku­la­sjons­frem­mende kroppskremer, samt være bevisst på kostholdet, bidrar til optimal effekt.

For mer infor­ma­sjon om behand­lingen og priser, ta kontakt med colosseum-spa.no

Finn din SkinTalk-klinikk her